Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pro Lizz:

Nevím, jak se ti to povedlo, ale trefila ses do písmenka, které jsem si dneska ráno skládala cestou do práce. Asi nějaká forma telepatie. Nebo nitrozpytu?

KNIHA

Přítel člověka nebo jak se to říkalo. No, každopádně, kdyby nebylo knížek (těch šesti konkrétních určitě), tak bychom se ani neznali.

KAMARÁDI

Nejdůležitější záležitost v životě. Na rozdíl od rodiny si je člověk vybírá a když vybere dobře, stojí při něm a může se na ně spolehnout. A je s nimi děsná legrace.

KOČKA

Podle Calwen zvíře, kterému se podobám. Prý jsem stejně mazlivá a přítulná, ale úplně stejně umím prskat a škrábat.

KANADA

Země, kterou jsem před lety strašně toužila navštívit, protože mě uchvacovaly knížky o jejích přírodních krásách. Teď už jsem trochu realističtější, takže mi stačí ta Česká. Tu ovšem miluju nade vše a rok co rok se tam vracím.

KOLO

Čertovský vynález a zároveň úžasná věc. Díky němu objevuju právě ty krásy České Kanady. A taky si lámu nohy.

KYTARA

Prvně jsem si na ni sáhla ve čtrnácti a už mě to nepustilo. Sice teď už víc hraje zbytek mé rodiny a já spíš poslouchám, ale to nic nemění na skutečnosti, že nesmím chybět tam, kde se na ni brnká.

KŘESLO

Znáte něco lepšího, než se stulit v křesle a číst nebo poslouchat dobrou muziku? Já ne.

KOLÁŘ

Když už jsem u té muziky, nemůžu ho vynechat. Oblíbila jsem si jeho hlas ještě před tím, než se stal slavným a díky koncertům, které jsem navštívila, ho mám ještě radši. Řekněte, který jiný takhle slavný zpěvák by při výpadku elektřiny vyšel na pódium s akustickou kytarou a hrál naživo?

KOŠTĚ

Snažím se k němu přistupovat jako k dopravnímu prostředku, tudíž mě tak neděsí, když ho musím použít k úklidu. Při nejhorším od toho bince můžu odletět. A takový Nimbus 2000…

KLÁVESNICE

Životně důležitá záležitost. Kdybych ji neměla, tak vám tohle nenapíšu :-D