Jdi na obsah Jdi na menu
 


Taky si tak rádi hrajete? Já hrozně. Vlastně celé tyhle stránky jsou jedna velká hra. A protože si tu hraju se slovíčky, tak taky je pár nápadů mimo původní téma:

 

Obrazek

Alphabet

Nový fenomén blogů. Já taky chytím každý virus, co tu proběhne.

Tak se snažte a zadávejte. Uvidíme, co s tím provedu.

 

 

  

ObrazekLotR - pět P

Asi není mezi námi nikdo, koho by to minulo. Ani já nejsem výjimkou. Výjimkou je spíš to, co jsem na tohle téma spáchala.

Následuje několik písňových textů na známé melodie. Spoluviníkem je Calwen.

  

  

Obrazek

HP a Jára Cimrman

 

 

Vyhlášení tohoto tématu sosácké soutěže vyvolalo v mém nejbližším okolí bouřlivou odezvu. Návrh propojení dvou námi velmi oblíbených imaginárních světů způsobil, že jsme celý večer strávili kombinacemi těchto fenoménů. Naše nápady se mi (nekriticky) zdají natolik zajímavé, takže jsem se rozhodla se s vámi o ně podělit.

 

  

Duben měsíc drabble

Úžasný nápad a nepřehlédnutelná výzva. Na každý den nové téma, čas na napsání jen do půlnoci. Plus pár bonusů. Fandom libovolný. Kdo by odolal? Mé příspěvky jsou tady - 201020122013 a 2014; ty mnohem čtivější a dokonalejší na sosáckých stránkách:

DMD 2010         

dmd_2014_banner.jpg     dmd_2015_banner.jpg

 

Ostatní

O adventu 2012 se mi povedl husarský kousek - připravit nadílku téměř na každý prosincový den před Vánocemi. Část okýnek zaplnil převzatý překlad povídky od duj, část moje vlastní tvorba. Mlsat můžete zde.

Po velmi dlouhé době jsem nalezla soubor vtipných poznámek, které jsme si kdysi schovávaly s Chalibdou při překladu Roku (AYLNO - viz oblíbené odkazy). Kromě toho v něm naleznete i dvě drabblata - od každé z nás jedno. Snad se bude i po letech líbit náš Večer tříkrálový.