Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

Moji milí čtenáři, čtenářky, komentující a pravidelní i nepravidelní návštěvníci stránek!

Už si netroufám sem psát jakékoliv termíny, o omlouvách ani nemluvě. Komentář od Cecílie to vystihl - pořád jen slibuji a výsledek nikde. Takže uvedu jen jediné: vězte, že jsem stále tu a že mám v úmyslu své rozpracované povídky dopsat. Jen vám nedokážu sdělit, kdy.

Moc moc děkuji za přízeň všem trpělivým čtenářům, kteří mi ještě věří... Přeji si, aby ostrý vítr skutečného života neodfoukával moje pírka jinam. Chtějí být tady.

 Vaše sovička Jacomo

 

hogwarts_with_owl.jpg

  

Rozpracované povídky podle pořadí soví priority:

Překlad povídky Tread Softly od Dius Corvus - publikováno na hp.kizi.sk, přidávání kapitol cca 1x týdně v sobotu, po dokončení by měl následovat překlad povídky Ashes of Time

Svíce v okně - rozpracováno, termín zveřejnění příští kapitoly neznámý

Prokleté ruce - rozpracováno, termín zveřejnění příští kapitoly neznámý

Dokončení dalších mých rozpracovaných věcí (Jména, Muž od vedle, KvartetoAlfabet) - průběžně, až se mé múze uráčí... prostě nápady momentálně vyčerpány :-(

 

Komentáře

Přehled komentářů

skvelé

(Zuzana, 9. 7. 2010 23:13)

Najviac sa teším na Prokleté ruce a u mňa hneď na druhom mieste je Nezapomeň na mne... Keď bude dokončená poviedka Svíce... tak sa do nej pustím a teším sa aj na všetko čo napíšeš alebo preložíš. A dokončíš aj kvarteto? Som zvedavá koho skrývaš pod štvrtou kartou. Rozhovor Draca s Harrym bol nezabudnuteľný.

:-)

(ell, 3. 7. 2010 22:48)

Joooj to vypadá dobře. Já osobně upřednostňuji povídky s párem HG/SS (žádné překvapení :D), takže když to bude cokoliv s tímto tématem, budu vrnět blahem. Ne že bych chtěla naléhat (no dobře, jenom trošku :D), výběr je samozřejmě na tobě :)

:-))

(Silwia, 26. 6. 2010 15:27)

Tvůj psavecký plán vypadá dobře, jediné, co mě trochu zarmoutilo je, že Prokleté ruce jsou až na třetím místě :-((( ale snad se také někdy dočkám :-)) na překlady jednorázovek se těším už teď, zatím byly všechny úžasné... Ať tě múza neopouští;-)